Опис
Рефрактометр RHB-32ATC Brix використовується для визначення вмісту цукру в фруктових соках і безалкогольних напоях. Зручний для перевірки ступеня дозрівання фруктів у польових умовах, перевірки якості продукції після збирання врожаю, контролю вмісту цукру під час перероблення та розливу. Обладнаний функцією автоматичної температурної компенсації.
Вимірювання:
Спрямуйте передню частину рефрактомометра на світло, обертайте регулювальне кільце діоптрій до чіткого зображення перехрестя.
Відкрийте захисну кришку, протріть поверхню призми м“якою бавовняною фланеллю й капніть 1-2 краплі вимірюваної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідну вимірюванню Brix шкалу світлих і темних меж.
Після проведення вимірювань ретельно протріть вологою марлею поверхню призми та внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь, закрийте кришку та зберігайте рефрактомометр у сухому місці далеко від джерел тепла та сонячних променів.
Технічні характеристики
Модель
RHB-32ATC Brix
Діапазон вимірювання
0 - 32 % Brix
Крок вимірювання
0,2 % Brix
Похибка
±0,2 % Brix
Автоматична компенсація температури
+10...+30 °C
Калібрування
за дистильованою водою
Комплектація:
Рефрактометр RHB-32ATC Brix.
Пластиковий футляр.
Відверта для калібрування.
Пипетка.
Інструкція.
Характеристики
| Минимальный диапазон измерения |
0 |
| Максимальный диапазон измерения |
32 |
| Состояние |
Новое |
| Минимальный диапазон измерения (Brix) |
0 |
| Максимальный диапазон измерения (Brix) |
32 |